Hoofdkussen Eendenveren – Geschikt Voor – Dekbed-Discounter.nl

69.99

SKU: 84d0c0fe0b11 Category:

Beschrijving

Hoofdkussen Eendenveren – Geschikt Voor – Dekbed-Discounter.nl

Voor een hoofdkussen van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: hoofdkussens van Dekbed-Discounter zijn van uitmuntende kwaliteit én voor een eerlijke prijs. Met deze hoofdkussens vergroot je jouw slaapcomfort waardoor je ’s ochtends als een koning(in) uitgerust wakker wordt. Dit met eendenveren gevulde kussen is lekker stevig en hoog en daarmee geschikt voor zijslapers. 
Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% percale katoen. Hierdoor voelt het kussen lekker koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort. Aan de binnenzijde van de tijk zit een extra polyester voering waardoor het kussen nog zachter aanvoelt.
De vulling van dit kussen is gemaakt van 100% eendenveertjes. Eendenveertjes zijn heerlijk zacht, zodra je je hoofd op dit kussen neerlegt vormt het kussen zich direct om je nek en hoofd heen. Het kussen is daarnaast veerkrachtig, het kussen neemt altijd weer zijn originele houding terug.
Natural Duck 
Dit kussen heeft heerlijk veel volume waardoor je elke nacht super comfortabel in dromenland belandt!
Alle kussens van Natural Duck worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van het kussen. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen, waardoor je verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort ervaart!
Slaaphouding
Dit eendenveren kussen is gevuld met 1200 gram eendenveertjes, waardoor het kussen gemiddeld qua hoogte is. Eendenveren zijn relatief zwaarder en minder zacht dan eendendons, waardoor het kussen een wat steviger karakter heeft. Het is hierdoor uitermate geschikt voor zij- en rugslapers met een wat groter postuur.
Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Het kussen is niet wasbaar, wij raden aan om het kussen professioneel te laten reinigen.
Dit kussen is voorzien van het Nomite® en Downafresh® label. Het Nomite® label geeft aan dat het kussen geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie en het Downafresh® label geeft aan dat het vulmateriaal zorgvuldig gereinigd is conform Europese eisen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl